امروزه با گسترده شدن تکلنولوژی و وارد شدن تلفن های همراه به عرصه ارتباطات استفاده از تلفن های ثابت هم چنان پا بر جا مانده اند و از نلزومات یک خانه، اداره و… به شمار می روند. طبیعتا با افزایش و رشد فناوری آپشن ها و ویژگی هایی که بر تلفن های ثابت اضافه شده اند می توانند دست افراد را برای انتخاب باز بگذارند و هر سلیقه و کاربردی را حمایت نمایند. به همین دلیل افراد باید در زمان خرید تلفن ثابت خود نکات و مسائلی را مد نظر داشته باشند تا در نهایت بتوانند کالای مد نظر خود را تهیه نمایند. به همین دلیل نیز در این مطلب بر آنیم تا شما را با راهنمای خرید تلفن آشنا کنیم. پس تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

راهنمای خرید تلفن

معرفی انواع تلفن

به طور کلی می توان گفت که تلفن ها به دو دسته کلی رومیزی و بی سیم تقسیم می شوند که در ادامه به توضیحی از آنها می پردازیم.

گوشی های رومیزی

این نوع از تلفن ها ساده ترین و مرسوم ترین نوع گوشی تلفن هستند که معمولا در ادارات مورد استفاده قرار می گیرند با این حال هنوز هم خانه هایی هستند که از این نوع تلفن ها استفاده می کنند. این نوع از گوشی ها مستقیما به خط تلفن وصل می شوند و به طور دائم روی یک میز قرار می گیرند.

شاید بتوان گفت که یکی از محدودیت هایی که تلفن های رومیزی ایجاد می کنند آن است که با سیم کوتاهی که دارند امکان جابه جایی را برای شما به حداقل می رسانند. این نوع از گوشی ها معمولا دارای امکانات مختلفی هستند که از میان آنها می توان به سیستم های پیغام گیر و یا در اصطلاح عامیانه منشی، شماره اندازه و ذخیره شما اشاره کرد. از مزیت های تلفن رومیزی نیز می توان به این مسئله اشاره کرد که این نوع گوشی ها به برق مستقیم نیازی ندارند، با این حال آن دسته از گوشی های رومیزی که داری منشی هستند حتما باید به جریان برق متصل باشند.

راهنمای خرید تلفن

گوشی های بی سیم

این نوع از تلفن ها از دو بخش کلی تشکیل می شوند. بخش اول مربوط به دستگاه پایه است که در بعضی از مدل ها یک تلفن ثابت مجزا است و بخش دوم نیز شامل یک و یا چند گوشی بی سیم می گردد.

باید به این مسئله نیز اشاره کرد که در بعضی از مدل ها خود دستگاه پایه یک تلفن کامل است و قابلیت شماره گیری و پاسخ گویی و امکاناتی از این قبیل را دارد.

راهنمای خرید تلفن

نکات و راهنمای خرید تلفن

برای این که بتوانید خرید هوشمندانه و درستی داشته باشید باید نکاتی را مد نظر قرار دهید که تعدادی از آنها را در ادامه مطلب با شما در میان می گذاریم.

همان طور که گفتیم معمولا آشپن ها و ویژگی های موجود برای تلفن های رومیزی می تواند محدودیت های خودش را داشته باشد ولی این مسئله در رابطه با تلفن های بی سیم صدق نمی کند و معیارهای بسیاری برای انتخاب یک تلفن ثابت بی سیم وجود دارد. برای مثال بیشتر گوشی هایی که صفحه نمایش دارند شماره انداز دارند، ولی حافظه ذخیره سازی آنها در هر مدلی با مدل دیگر متفاوت خواهد بود. در بعضی از سیستم های نمایشگر شما با ویژگی گویایی نیز رو به رو می شوید. این یعنی به محض برقراری تماس در صورتی که نام تماس گیرنده در لیست مخاطبین گوشی شما ذخیره شده باشد نام او بیان خواهد شد.

راهنمای خرید تلفن

شمارنده تماس نیز معیار و ویژگی دیگری از تلفن های بی سیم به حساب می آید. در این ویژگی تعداد تماس های ذخیره شده در صوری که به آنها پاسخ داده نشده باشد بر روی صفحه به نمابش گذاشته می شود. باید گفت که علاوه بر شماره هایی که شما به آنها پاسخی نداده اید می توانید لیستی از آخرین تماس های ورودی و خروجی خود داشته باشید که طبیعتا ظرفیت آنها در هر مدل متفاوت خواهد بود.

یکی از ویژگی هایی که معیار مهمی برای خرید تلفن به شمار می رود ویژگی تنظیم بر روی حالت شب است. با تنظیم بر روی حالت شب شما می توانید صدای گئشی تلفن خود را در ساعات پایانی شب کاملا قطع نمایید. این ویژگی در خانه هایی که کودکان خردسال و یا افراد سالمندی را دارند بسیار کاربردی و مناسب خواهد بود.

راهنمای خرید تلفن

ویژگی دیگری که در زمان خرید تلفن خود باید به آن توجه کنید این است که آیا منشی تلفن و پیغام گیر دارد یا نه؟ بعضی از تلفن های بی سیم ویژگی ذخیره سازی پیام های صوتی دارند و این ویژپی برای خیلی از افراد معیار مهمی است. موضوع مهمی که در این زمینه وجود دارد پخش صدای همزمان یا call screen است که این امکان، چنین فرصتی را به شما می دهد که مادامی که تماس گیرنده مشغوب پیغام گذاشتن است پیام او را بشنوید.

بد نیست به این مسوله نیز اشاره کنیم که وجود دفترچه تلفن برای ذخیره سازی شماره ها در تلفن موضوع مهمی است که باید آن را مد نظر قرار دهید. ناگفته نماند که حافظه ذخیره سازی شماره تلفن ها در گوشی های مختلف متفاوت است.

راهنمای خرید تلفن

معرفی برندهای مطرح تلفن

امروزه برندهای تولید کننده تلفن ثابت و بی سیم بسیار گسترده هستند، با این حال می توان به این موارد اشاره کرد:

پاناسونیک، فیلیپس، گیگاست، آلکاتل، تکنیکال، تکنوتل، افق، موتورولا، وی تک، سیسکو، درو، مارشال، تامسون، دی- لینک، هیوندای، زایکو، آ ا گ، گرند استریم، وایلد اند ولف، کاسک، اتکام، کلیپ کام، مگاتل و… اشاره کرد. با انتخاب تلفن خود از بهترین و مطرح ترین برندها می توانید تا حدودی از کیفیت کالای خریداری شده اطمینان خاطر حاصل نمایید.

راهنمای خرید تلفن

معرفی بورس خرید تلفن

برای آن که بتوانید خرید گوشی تلفن خود را به صورت حضوری انجام دهید می توانید به بورس خرید تلفن در شهر تهران سر بزنید. بنابراین خیابان های جمهوری، میرداماد و میدان ولیعصر را از یاد نبرید.

راهنمای خرید تلفن

جدول قیمت تلفن

قطعا برای آن که بتوانید یک تلفن ثابت را به شکل هوشمندانه و درستی خریداری کنید معیارهای مختلفی را باید در نظر بگیرید که کی از آنها قیمت محصول است. برا یآن که دیدگاهی کلی از این مسئله پیدا کنید در ادامه جدول قیمتی را به شما ارائه خواهیم داد.

انواع تلفن
برند مدل | کد محصول نوع نمایشگر منشی تلفنی دفترچه تلفن اسپیکر  قیمت  (تومان)
پاناسونیک KX-TG3611BX بی سیم دارد ندارد دارد دارد 347.000
KX-TGD320 دارد دارد دارد دارد 607.000
تکنوتل TF-701 رومیزی دارد ندارد دارد دارد 219.000
2026 دارد دارد دارد 279.000
گیگاست A120 بی سیم دارد ندارد دارد ندارد 369.000
الکاتل F370 VOICE بی سیم دارد دارد دارد دارد 349.000

برای خرید هر محصول کافی است روی کد هر محصول کلیک کرده به سادگی به صفحه خرید اینترنتی این محصولات متصل شوید.

 در تحریریه وبسایت ihome.ir