با فرا رسیدن فصل تابستان و گرم شدن طاقت فرسای هوا، همه افراد به فکر فراهم آوردن شرایطی برای خنک کردن هوای داخل منزل خود هستند. امروزه گستردگی تولیدات و تجهیزاتی که در این زمینه وجود دارد آن قدر زیاد است که هر سلیقه، بودجه و سبک زندگی ای را تحت پوشش خود قرار داده و راضی نگه می دارد. در این مطلب تصمیم داریم به سراغ راهنمای خرید پنکه برویم تا شما را در قدم به قدم فرایند خرید پنکه برای داشتن روزهایی خنک و دلنشین همراهی کنیم تا در نهایت بتوانید به محصولی هوشمندانه و متناسب با بودجه و شیوه زندگی خود انتخاب نمایید.

خرید پنکه

معرفی انواع پنکه

امروزه پنکه ها انواع بسیار متفاوتی پیدا کرده اند، اما مهم ترین و رایج ترین آنها پنکه های ایستاده، دیواری و سقفی هستند که در ادامه به معرفی هر کدام از آنها می پردازیم:

  • پنکه ایستاده: همه ما با پنکه های ایستاده آشنا هستیم. این پنکه ها دارای دو نوع پایه بلند و پایه کوتاه هستند که مورد دوم در واقع همان پنکه های رومیزی نیز به شمار می روند. یکی از مهم ترین ویژگی های مثبت و مزیت های پنکه ایستاده امکان جا به جایی و انتقال راحت آنهاست.
  • پنکه دیواری: پنکه های دیواری از نظر ساختاری تقریبا بی شباهات با پنکه های ایستاده نیستند، اما با این تفاوت که این نوع از پنکه ثابت بوده و امکان جا به جایی و انتقال را ندارند. شاید بتوان گفت که به دلیل داشتن این ویژگی، پنکه های دیواری انتخاب خوبی برای خانواده هایی است که فرزند کوچک دارند، چرا که به دلیل عدم دسترسی راحت کودک، ایمنی آنها را تضمین خواهد کرد.
  • پنکه سقفی: همان طور که از نامشان مشخص است، این نوع از پنکه ها بر روی سقف نصب می شوند و موقعیتی مانند یک لوستر را دارند. این نوع از پنکه ها معمولا سه درجه متفاوت برای خنک کردن محیط را دارند که قابل تنظیم هستند. امروزه معمولا پنکه های سقفی موجود در بازار دارای سه پره هستند، با این حال اگر بخواهید می توانید مدل هایی با تعداد پره بیشتر نیز بیابید.

ناگفته نماند که امروزه برخی از پنکه ها رطوبت ساز هستند که به آنها میست فن نیز گفته می شود. این نوع از پنکه ها مزایای بسیاری دارند که از میان آنها می توان به خنک کنندگی، از بین بردن گرد و خاک موجود در محیط، افزایش رطوبت فضا و… اشاره کرد. البته این نوع از پنکه ها بیشتر مناسب فضاهای عمومی هستند و برای محیط خانه مورد استفاده قرار نخواهند گرفت.

خرید پنکه

نکات خرید پنکه

در زمان خرید پنکه مناسب خود باید نکاتی را مد نظر داشته باشید تا با کمک آنها بتوانید به بهترین و مناسب ترین محصول برای خود دست یابید. یکی از معیارهای مهمی که باید در زمان خرید پنکه خود به آن توجه داشته باشید اندازه پنکه است. معمولا اندازه قطر پنکه هایی که برای فضای خانه مناسب هستند چیزی در حدود 5 تا 18 اینچ است. شما باید به تناسب ابعاد اتاقی که در نظر دارید به انتخاب پنکه خود بپردازید.

مسئله مهم دیگر در زمان خرید پنکه به وزن پنکه برمی گردد. بسیاری از افراد امروزه به دنبال پنکه هایی پرتابل و قابل جا به جایی هستند تا بتوانند آنها را هر کجایی که می خواهند قرار دهند. به همین دلیل نیز توصیه ما این است که به سراغ پنکه ای بروید که وزن مناسبی داشته باشد. در برخی از مدل های پنکه های ایستاده چرخ هایی در پایین پایه تعبیه شده است تا جا به جایی آسان تری داشته باشند.

خرید پنکه

سرعت چرخش پنکه مورد دیگری است که باید در زمان خرید پنکه خود به آن توجه کافی را داشته باشید. طبیعتا سرعت بالاتر چرخش پره ها در پنکه ها باعث خنک تر شدن فضا می شود. با توجه ساعات مختلف شبانه روز و تفاوت آب  هوا در مناطق مختلف، لازم است که سرعت چرخش پره ها کم یا زیاد شوند، به همین دلیل هم مدل های متنوعی از پنکه ها هستند که شما می توانید با تنظیم سرعت آنها، دمای مناسب و مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

خرید پنکه

یکی از مسائلی که در برخی از پنکه ها باعث آزار افراد می شود صدای بالای آنهاست! به طور کلی امروزه پنکه هایی ساخته می شوند که تولید صدا در آنها به حداقل رسیده باشد، با این حال عوامل مختلفی مثل سرعت، جریان باد، مواد ترکیبی استفاده شده در ساخت پنکه و… می توانند در میزان صدای تولید شده در هنگام چرخش پره ها تاثیرگذار باشد.

داشتن کنترل از راه دور در پنکه ها مزیت مهمی به شمار می آید. در بسیاری از شرایط شما در حال استراحت هستید و حوصله آن را ندارید که به سراغ پنکه رفته و آن را تظیم کنید، در این زمان است که وجود کنترل نیاز می تواند به کمک شما بیاید!

در نهایت نیز می توان به بهره مندی از تایمر اشاره کرد. در بسیاری از مدل های پنکه که امروزه در بازار وجود دارند شما می توانید زمان مشخصی را تعیین کنید تا پنکه خاموش شود. این ویژگی می تواند در صرفه جویی در برق به کمک شما بیاید.

خرید پنکه

معرفی برندهای مطرح پنکه

برندهای متعددی به تولید و عرضه پنکه می پردازند که از میان آنها می توان به پارس خزر، فلر، مایدیا، راد سیستم، دمنده، تسکو، ویداس، سانی، طاها، بهی، گرند، گوسونیک، آ ا گ، تفال، شیائومی، وی آر باکس، باسئوس، بیشل، جی پاس، آرت فن، پی نت، ریمکس، متئو، ای اس دی، فکر، درنیکا، آی سن، تکنو، ماهسونیک، سام، کیکرلند، هوکو، ونوس، لونا، هاردستون و… اشاره کرد.

خرید پنکه

معرفی بورس خرید پنکه

با وجودی که امروزه بسیاری از فروشگاه های اینترنتی به فروش آنلاین انواع پنکه می پردازند شما می توانید با خریدی حضوری نیز به محصول مورد نظر خود دست یابید. در این راستا توصیه ما مراجعه به بورس خرید پنکه در خیابان های حافظ، سه راه امین حضور، بازار تهران و… است. به خاطر داشته باشید که در زمان خرید حضوری می توانید تمامی مسائل گفته شده در این راهنمای خرید را بهتر در نظر داشته باشید و با کمک گرفتن از فروشنده به انتخابی هوشمندانه و مناسب دست یابید.

خرید پنکه

جدول قیمت پنکه

طبیعتا یکی از مهم ترین معیارها برای انتخاب یک پنکه مناسب، قیمت آن است. به همین دلیل نیز در این بخش از مطلب راهنمای خرید پنکه ، جدول قیمت پنکه را برایتان آورده ایم تا بتوانید دیدگاهی کلی از ویژگی ها، برندها و قیمت های این محصول به دست آورید.

انواع پنکه 
برند مدل | کد محصول نوع تایمر ریموت کنترل  قیمت  (تومان)
پارس خزر FSR-SHIBA ایستاده دارد دارد 919.000
دمنده Haleh رومیزی ندارد ندارد 123.950
تسکو TFan 01 رومیزی ندارد ندارد 80.200
فلر EF5001 ایستاده دارد ندارد 630.000
طاها CF9524 سقفی ندارد 870.000
لونا 113 سقفی ندارد ندارد 390.000
جیپاس GF9428 سقفی ندارد ندارد 420.000
مایدیا FS40-13QR رطوبت ساز دارد دارد 1.390.000

برای خرید هر محصول کافی است روی برند هر محصول کلیک کرده به سادگی به صفحه خرید اینترنتی این محصولات متصل شوید.

در مطالب بعدی شما را با قیمت روز سایر لوازم و وسایل منزل آشنا خواهیم کرد، پس برای اطلاع از به روزترین ایده های طراحی و دکوراسیون داخلی چشم از ایران اپارتمان بر ندارید!

در تحریریه وبسایت ihome.ir